Wij zijn meer dan alleen een verlichtingsleverancier.

Wij hebben passie voor tuinverlichting en die passie delen wij graag met onze partners.

Ben jij actief in de groensector en wil jij een professioneel assortiment tuinverlichting aanbieden aan jouw klanten? Naast onze kwalitatief hoogstaande producten ontzorgen wij onze wederverkopers zo compleet mogelijk. Wij nemen desgewenst het hele verkoopproces en de serviceafhandelingen voor onze rekening. Wij maken licht- en kabelplannen en geven advies en installatie instructies. Omdat wij onze partners een gezonde marge gunnen geniet jij dus wel van de lusten maar dragen wij de lasten. 

Verkoop

Het begint natuurlijk allemaal met het verkopen van de verlichting. Om verlichting te verkopen is het van belang dit meteen mee te nemen in je (verkoop)gesprek. Uit ervaring blijkt dat zeker 8 van de 10 klanten op een of andere manier hun tuin wil verlichten. Het is aan jou om dit op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Wij snappen dat verlichting niet bovenaan jou lijstje staat, maar het is wel een mooie manier om de tuin helemaal af te maken en om zodoende zelf extra omzet te genereren.  

Zorg daarom dat je verlichting standaard meeneemt in je verhaal. Noem de voordelen zoals het verlengen van het tuingenot in de avond, de toevoeging van sfeer in het donker en ook veiligheid. Zelfs wanneer een klant nog geen verlichting wil aanschaffen is het wel verstandig het in je verhaal mee te nemen. Zo raden wij aan de kabels direct mee te nemen in je tuinontwerp. Zodoende liggen de kabels op de plek en hoef je op een later tijdstip geen bestrating of andere objecten te verwijderen. Bijkomend voordeel is dat de klanten later bij je terug zullen komen wanneer zij wel toe zijn aan de aanschaf van tuinverlichting.

Vind jij het toch lastig om verlichting een onderdeel te maken van je standaard verhaal? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag om er samen met jou een succes van te maken! 

Service

Zoals gezegd willen wij meer zijn dan alleen een verlichtingsleverancier, wij gaan een stap verder waar anderen stoppen. Zo denken wij graag mee met onze wederverkopers en geven jou zo advies en informatie over het verlichten van de tuin van jou klant. 

Wij maken licht- en kabelplannen die jij weer kan gebruiken bij het advies naar jouw klant, maar ook bij het aanleggen van de verlichting.

Tijdens de installatie staan wij jou bij met raad en advies. Natuurlijk hebben wij handige tips en trucs om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht er een keer iets tegen zitten dan zijn wij jouw redder in nood en helpen wij jou weer op weg.

Mocht er onverhoopt een keer een storing optreden, het gebeurt gelukkig weinig maar het blijft toch elektronica, dan kunnen wij dit vaak op afstand ook oplossen. Dit kan me tof zonder tussenkomst van jou als wederverkoper.

Ons assortiment Tuinverlichting

LightPro 12 volt

Wij zijn dealer van het merk LightPro, dit is een 12 volt systeem met 6 jaar garantie. Professionele kwaliteit tuinverlichting waarmee je vrij bent in de plaatsing van armaturen en het aansluiten bovendien kinderspel is. Dit 12 volt tuinverlichtingssysteem is geschikt voor vrijwel alle particuliere tuinen. Bekijk hier het LightPro assortiment.

Suslight 24 volt

Hiernaast zijn wij ook dealer van het met Suslight. Dit systeem werkt op 24 volt zwakstroom en heeft standaard 5 jaar garantie. Het voordeel is dat hiermee grote afstanden kunnen worden overbrugd dan het 12 volt tuinverlichtingssysteem. Het kabelsysteem werkt op een iets andere manier, maar ook hier ben je vrij in de plaatsing. Het aansluiten is net wederom erg gemakkelijk. Bekijk hier het Suslight assortiment.

Gardd Cortenstaal 230 volt

Tegenwoordig is er veel vraag naar Cortenstaal verlichting. Wij hebben dit dan ook in ons assortiment. Ook hier leveren wij een merk van professionele kwaliteit. De armaturen van GARDD hebben dan ook 5 jaar fabrieksgarantie. Deze lampen kun je aansluiten op 230 volt. Bekijk hier het GARDD assortiment.

Iplux Solar verlichting

Soms is het niet mogelijk of wenselijk om een kabel te trekken, gelukkig hebben we dan nog Solar verlichting. Natuurlijk werken wij hier ook samen met een kwalitatief hoogstaand merk. De lampen van Iplux zijn van topkwaliteit, werken op zonne-energie, zijn dus draadloos en verbruiken geen energie. De zonnecellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie waardoor de accu zelfs oplaadt in schaduw. Alle lampen hebben een schemersensor waardoor zijn vanzelf aanspringen wanneer het donker wordt. Bekijk hier het Iplux assortiment.

Uniek

Naast alle bovenstaande services en diensten zorgen wij er ook voor dat jij als wederverkoper een gezonde marge kan maken op de verlichtingsproducten. Met onze manier van werken zijn wij uniek in de wereld van tuinverlichting. Wij zijn er dagelijks mee bezig om onze service nog verder uit te breiden en te professionaliseren, daarom staan wij ook altijd open voor feedback. Zie jij dus een manier waarop wij jou nog beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons dan gerust weten.

 

Ben jij enthousiast geworden en wil jij net als onze tevreden partners ook met ons samenwerken?

Vul dan hieronder het reactieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen op nummer 06 57 43 73 39.

 

Contactformulier

Tuinverlichtingmeesters meester in exclusieve tuinverlichting

Elke zaterdag te bezoeken bij Hemmes Tuin & Lifestyle
adres: Krimweg 34 in Coevorden

Tuinverlichtingmeesters
Anne Franklaan 32
7741 RV Coevorden
(postadres géén bezoekadres)
mail: info@tuinverlichtingmeesters.nl
Tel: 06-57437339

  • wandlamp 2 richtingen 12 volt
  • Staande padverlichting LightPro 12v tuinlamp