Unieke service voor tuinverlichting

Maak kennis met onze unieke service

Heb jij al kennis gemaakt met onze unieke service?Naast het leveren van de beste tuinverlichting onderscheiden wij ons door het leveren van een unieke service.Zo geven wij advies bij u thuis, of beter gezegd, in uw tuin. Want waar kunnen wij beter adviezen en tips geven over verlichting dan daar waar de lampen moeten gaan schijnen?

Wij maken een duidelijk licht- en kabelplan en geven u een duidelijk beeld van de plekken waar volgens ons de armaturen het best tot hun recht komen. Vanzelfsprekend nemen wij hierbij uw wensen altijd mee.

Onze 12 volt verlichting is Plug and Play en dus door onze klanten zelf te installeren. Wanneer u daarvoor kiest zorgen wij voor duidelijke instructies en ondersteuning. Maar wij snappen het ook als u de installatie liever uitbesteedt. Vanzelfsprekend kunnen wij dit ook verzorgen, altijd op een professionele en nette manier.

Wij werken met het 12 volt systeem van LightPro en daarop krijgt u standaard 6 jaar garantie. Een zeer lange en uitgebreide garantie omdat de kwaliteitsstandaard uitstekend is.

Naast de hoge kwaliteitsstandaard heeft het 12 volt systeem van LightPro nog een aantal voordelen. Zo is het verbruik van het 12 volt zwakstroom systeem beduidend lager dan de traditionele 230 volt systemen. Ook is het minder storingsgevoelig en veiliger voor mens en dier. Verder is het aansluiten van de lampen op de grondkabel erg eenvoudig. Op elke gewenste positie kan op de grondkabel een connector worden aangesloten waar vervolgens weer een lamp op aangesloten kan worden.

Standaard worden er bij de 100- en 150 Watt transformatoren schemersensoren meegeleverd. Door het gebruik van deze sensoren detecteert het systeem wanneer het gaat schemeren, zo wordt de verlichting automatisch ingeschakeld. Op de transformator kan vervolgens ingesteld worden hoe lang (aantal uren) de verlichting moet blijven branden waarna het systeem automatisch weer wordt uitgeschakeld. Super handig en ook nog eens duurzaam. 

Het is ook mogelijk om uw tuinverlichting Smart te maken, dit betekent dat u de verlichting met uw Smartphone of Tablet kunt bedienen. Naast de Oberon- en Castor Smart tuinlampen van LightPro is het ook mogelijk om een Smart Switch te plaatsen waarmee u gemakkelijk één of meerdere timers (Schema) instelt. 


Met onze service zijn wij uniek in onze branche, niet voor niets zijn wij de Tuinverlichtingmeesters.

Gebruik maken van onze Unieke Service? Neem contact met ons op, telefonisch op nummer 06 57 43 73 39 of via e-mail op info@tuinverlichtingmeesters.nl

Terug naar blog