De Beste Kwaliteit Solar tuinverlichting

De Beste Kwaliteit Solar tuinverlichting

Hoge kwaliteit tuinverlichting die werkt op zonne-energie ligt helaas niet voor het oprapen..

Wij zijn heel blij met onze leveranciers, hierbij is niemand uitgezonderd. Toch zijn we met deze samenwerking wel extra blij. Wij krijgen namelijk vaak de vraag of wij ook Solar buitenlampen in ons assortiment hebben. 

Hoewel wij deze vraag altijd goed hebben begrepen moesten wij hierop tot op heden altijd een volmondig Nee antwoorden. Simpelweg omdat wij geen leverancier hadden gevonden die ons kon voorzien in kwalitatief hoogstaande tuinverlichting op zonne-energie. Omdat wij alleen zaken willen doen met partners die staan voor kwaliteit en duurzaamheid kozen wij er simpelweg voor om geen solar verlichting aan te bieden. 

Gelukkig is dit verleden tijd, vanaf heden kunnen wij met de producten van Iplux® een breed assortiment aan Staande- en Wandlampen, Lantaarns, Tuinspots en Lichtsnoeren leveren. De Florence serie is zelfs Smart en dus met je Smartphone of Tablet te bedienen. Alle series zijn uitgevoerd met de nieuwste en beste Solar technieken en vervaardigd uit hoogstaande materialen. De Iplux Solar tuinverlichting is daarom ook professioneel te noemen. 

Verrijk Jouw Buitenruimte met IPLux® Solar Tuinverlichting

Haal het beste uit jouw tuin met de professionele solar tuinverlichting van IPLux®. Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik is, onze LED lampen op zonne-energie overtreffen de standaard solar lampen in duurzaamheid, prestatie en esthetiek. Ontdek waarom IPLux® de ultieme keuze is voor jouw buitenverlichting.

Premium Kwaliteit en Duurzaamheid

IPLux® solar tuinverlichting is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Gemaakt met een robuuste gegoten aluminium behuizing en voorzien van een antracieten coating, zijn onze lampen bestand tegen alle weersomstandigheden. Het zonnepaneel, beschermd door gehard glas, en de kap van hoogwaardig polycarbonaat garanderen een langdurige prestatie en duurzaamheid.

Diversiteit in Ontwerp en Functionaliteit

Met een uitgebreid assortiment biedt IPLux® voor elke buitenruimte een passende oplossing. Van staande lampen tot wandlampen en lantaarns, onze verschillende series zijn geschikt voor tuinen, terrassen, opritten en entrees. Kies uit een variëteit aan stijlen om jouw buitenruimte te verfraaien en te verlichten.

Efficiënt Energiegebruik en Krachtige Verlichting

Dankzij geavanceerde LED lampen en hoogwaardige accu's, brandt IPLux tuinverlichting tot wel 15 uur lang met warm wit licht. Onze producten zijn uitgerust met monokristallijn silicium zonnepanelen, wat zorgt voor een snelle oplaadtijd, zelfs bij bewolkte dagen. Met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin bieden onze lampen een sfeervolle verlichting die automatisch wordt ingeschakeld bij zonsondergang en uitgeschakeld bij zonsopkomst.

Eenvoudige Installatie en Milieuvriendelijkheid

IPLux® solar tuinverlichting is draadloos en vereist geen externe stroomvoorziening, waardoor installatie eenvoudig en flexibel is. Bovendien draagt het gebruik van zonne-energie bij aan een groenere wereld door het elimineren van energieverbruik en het verminderen van de ecologische impact.

Luxe Design Series voor Elke Voorkeur

Maak van jouw tuin een exclusieve oase met onze vijf unieke design series.
Dit zijn de: 
1. Rome Serie
2. Florence (Smart) Serie
3. Oslo Serie
4. Paris Serie
5. Berlin Serie

Of je nu houdt van strak en modern of juist van klassiek en landelijk, IPLux® biedt voor elke smaak een passende oplossing. Combineer verschillende lampen voor een complete en luxueuze uitstraling die jouw tuin verdient.

Kies voor IPLux® solar tuinverlichting en transformeer jouw buitenruimte in een sfeervolle en duurzame oase van licht en schoonheid.

Voor vragen of informatie zijn wij vanzelfsprekend altijd telefonisch, via de e-mail of onze WhatsApp functie beschikbaar. 

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Iplux? 
Klik op: Iplux Professionele Solar Tuinverlichting

Terug naar blog