12 volt Tuinverlichting leverancier samenwerking

Meer dan alleen een leverancier van Tuinverlichting

Natuurlijk zijn wij een leverancier van kwalitatief hoogstaande 12 en 230 volt tuin- en buitenverlichting, maar wij zijn meer dan dat. Wat wij precies anders doen gaan vertellen wij in onderstaande Blog.

Samenwerken
Samenwerken is in onze ogen ook echt samenwerken. Wij willen dus ook niet alleen maar de partij zijn waar jij als Hovenier of Groenprofessional je tuinverlichting vandaan haalt. Nee, wij zoeken geen leverancier-klantrelatie, maar een echt partnerschap. Samen zorgen we voor succes, groei en prachtige tuinprojecten. 

Verkoopondersteuning
Zo ondersteunen wij onze partners op alle mogelijke manieren. Naast het adviseren en leveren van hoogstaande 12 volt tuinverlichting gaan wij desgewenst ook mee op locatie om daar onze partners te ondersteunen met het verkoopgesprek. Het (samen) maken van een verlichtingsplan hoort hierbij ook tot de mogelijkheden. 

Bestelgemak
Om het voor onze partners zo makkelijk mogelijk te maken kunnen zij 24 uur per dag hun bestelling invoeren op onze website. Door gebruik te maken van hun eigen unieke kortingscode wordt automatisch de wederverkoperskorting toegepast. Vervolgens wordt de bestelling binnen 2-3 werkdagen gratis bij de partner of zijn of haar klant bezorgd.

Aansluithulp
Ook bij het aansluiten van de verlichting staan wij weer naast onze partners. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor telefonische ondersteuning. Op deze manier sta jij er niet alleen voor en kun je altijd op ons terugvallen.

Aftersales ontzorgd
Vervolgens nemen wij de aftersales ook voor jou uit handen. Gelukkig zijn er weinig tot geen storingen, maar mocht dit wel optreden kunnen wij dit in de meeste gevallen op afstand oplossen samen met jou of met de klant. Scheelt jou veel tijd en daarmee geld. Op deze manier kun jij doen waar jij goed in bent en doen wij dat ook.

Dus waarom samenwerken?

✅ Kwalitatief hoogstaande producten
✅ 6 jaar garantie
✅️ Makkelijk aan te leggen
✅ Aantrekkelijke partnerkortingen
✅ Verhogen van je winstmarge
✅ Ondersteuning op locatie
✅ Gepersonaliseerde service
✅ Ontzorgen van je aftersales
✅ Fraai verlichte showtuin


Interesse in een winstgevend partnerschap? Stuur een e-mail naar partnerdesk@tuinverlichtingmeesters.nl of bel op nummer 06 57 43 73 39.


#tuinverlichting #hoveniers #groenprofessionals #partnerschap #verlichtingmetwinst #ondersteuningopmaat #tuinverlichtingmeesters

Terug naar blog